Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tătărani
Categorie: Știri locale
  • Cazul băiețelului găsit la Tătărani, după ce a plecat singur de la o grădiniță privată din Ploiești, a stârnit tot felul de zvonuri care au afectat și alte unități de învățământ fără legătură cu cele întâmplate zilele trecute
  • Reprezentanții uneia dintre ele au anunțat public faptul că nu sunt implicați, lansând însă și un apel la solidaritate: "Întreaga energie pozitivă acaparează orice rău, așadar să fim alături unii de ceilalți, să simțim emoția celui de lângă noi și să fim prezenți la orice experiență, chiar dacă nu suntem direct implicați."

Reprezentanții Grădiniței “Ploieștiul în Culori” au publicat, pe pagina de Facebook a instituției, un mesaj în care subliniază că unitatea lor nu are nicio legătură că cazul băiețelului găsit zilele trecute la Tătărani.

"«Grădinița» reprezintă mediul creativ care pune, cu siguranță, bazele educației copiilor. Dezvoltarea armonioasă a acestora îi încadrează atât pe ei, cât și cadrele didactice, într-o comunitate ce însumează fundația întregii lumi.

Din nefericire, există situații nefavorabile, cum a fost cazul recent al copilului in vârsta de 5 ani, care a plecat singur din curtea unei grădinițe din orașul Ploiești.

Dorim să clarificăm anumite zvonuri conform cărora micuțul era înscris la grădinița noastră. Acesta NU face parte din colectivul copiilor de la Grădinița Ploieștiul în Culori. Zona în care se află grădinița noastră coincide cu «drumul» parcurs de cel mic, fapt pentru care se poate interpreta ca acesta era elev al instituției noastre, însă copilul este înscris la o alta grădiniță”, au scris aceștia, exprimându-și totodată „bucuria sinceră a faptului că totul s-a terminat cu bine, atât pentru copil, familia lui cât și pentru întreaga comunitate”.

VEZI ȘI: Dosar penal pentru neglijență în serviciu, după ce un copil a plecat singur de la o grădiniță din Ploiești și a mers până la Tătărani, pe marginea DN1

“Prin empatie, întreaga energie pozitivă acaparează orice rău, așadar să fim alături unii de ceilalți, să simțim emoția celui de lângă noi și să fim prezenți la orice experiență, chiar dacă nu suntem direct implicați.

Grădinița Ploieștiul în Culori pune accentul pe dezvoltarea și educația copiilor, îmbrățișând grija față de aceștia și transformând-o în principalul instrument de formare.

Regretăm cele întâmplate, privim întregul eveniment nefericit ca pe o lecție de viață, ne bucurăm sincer că totul s-a terminat cu bine și menținem ideea că un «Ploiești în Culori» poate străluci numai prin zâmbetul sincer al unui copil. Noi suntem cei care pot face în așa fel încât acel zâmbet sa dăinuie pentru o viață întreagă. Cum? Prin grijă și dăruire!” se încheie mesajul transmis de echipa Grădiniței “Ploieștiul în Culori”.

Back To Top