Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

patriarhul daniel
Categorie: Știri locale
  • Patriarhul BOR se află duminică la Ploiești, pentru sfințirea bisericii “Sf. Vineri”.
  • Este de așteptat evenimentul să se desfășoare cu un număr mare de participanți, în zona lăcașului de cult fiind mobilizate forte de ordine suplimentare și instituite restricții de circulație.

Potrivit unei hotărâri luate de Comisia   Municipală   pentru  Transport   și   Siguranța   Circulației pe data de 2 septembrie, circulația va fi închisă, duminică, în intervalul 8.00-14.00, pe străzile Neagoe  Basarab,  strada Buzăului și strada Iașului din Ploiești, având în vedere slujba de sfințire a Bisericii “Sfânta Vineri” din orașul nostru, care va fi oficiată de către Preafericitul Părinte Daniel.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române oficiază slujba împreună cu Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop-vicar patriarhal, a anunțat basilica.ro.

VEZI ȘI: Weekend plin în Prahova. Forțe de ordine suplimentare mobilizate la Sinaia, Urlați, Ploiești și Cheia VIDEO LINK

Foto: basilica.ro

Back To Top