Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

palanca râfov
Categorie: Știri locale
  • Rețeaua de distribuție a energiei electrice din satul Palanca urmează să fie modernizată pentru îmbunătățirea condițiilor tehnice  (ITC) și a nivelelor de tensiune (INT) pentru consumatori.

Un anunț de achiziție privind atribuirea contractului privind lucrările din satul Palanca (com. Râfov) a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice. Procedura este derulată de Distribuție Electrică Energie România SA, iar investiția are o valoare estimată la 4.349.555 lei, fără TVA, pentru “I.N.T + I.C.T consumatori alimentați cu energie electrică din PTA 3023 Palanca”. Aceasta include peste 14.000 m de cabluri, aproape 60 de stâlpi, realizarea a 350 de prize de pământ locale,  auxiliare și tip C3, precum și 51 de inele de branșament.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost 14 septembrie, procedura aflându-se, până pe 12 octombrie, în faza de evaluare tehnică.

Lucrări pentru modernizarea rețelei electrice sunt prevăzute și în alte două sate ale comunei.

VEZI ȘI: RÂFOV: Aproximativ 2 milioane de lei pentru modernizarea rețelei electrice în Moara Domnească și Mălăiești

 

Back To Top