Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
  • Un bătrân de 84 de ani a fost rănit și transportat la spital în urma unui accident produs joi, pe o stradă din Ploiești.
  • Acesta ar fi fost acroșat de mașina unui șofer care efectua manevra de mers înapoi.

Victima se afla pe trotuar în momentul producerii evenimentului.

“Astăzi, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești - Biroul Rutier au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 84 de ani ar fi accidentat de un autoturism.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că bărbatul ar fi fost acroșat ușor, în timp ce se afla pe trotuar, de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani care efectua manevra de mers înapoi.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 84 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a informat IJP Prahova, menționând că șoferul și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

În cauză cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 

VEZI ȘI: Starea victimelor implicate în accidentul de la Urlați. O ambulanță în care se afla un pacient cu suspiciune de AVC, proiectată în zidul unei case

Foto ilustrație

Back To Top