Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărut
Categorie: Știri locale
  • Sora unui cioban i-a alertat joi seară pe polițiștii din Comarnic cu privire la faptul că fratele său ar fi plecat de câteva săptămâni de la stâna la care lucra iar de atunci nu mai știe nimic de el.

Bărbatul dat dispărut se numește Ion Pîrcălabu și are 56 de ani.

“La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că, fratele său, PÂRCĂLABU ION, în vârstă de 56 de ani, ar fi plecat voluntar în data de 24 august 2022 de la o stână unde acesta lucra ca cioban și nu a mai revenit până în prezent”, a informat IJP Prahova în cursul zilei de vineri.

Semnalmente bărbat dispărut

Bărbatul are circa 1,60 m înălțime, greutate aproximativ 50 de kg, constituție astenică, păr șaten, fața ovală, ochi căprui.

Nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate la momentul plecării.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

VEZI ȘI: Facebook și Poliția Română colaborează pentru găsirea copiilor răpiți sau dispăruți

Foto: IJP Prahova

Back To Top