Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copii ucraina
Categorie: Știri locale

 

• Printr-un parteneriat cu Grup Informal Ucraina, douăzeci de copii din țara devastată de război învață în sistem after-school la Casa de Cultură „I.L.Caragiale” a Municipiului Ploiești.
• Programul de sprijin se derulează până la finalul acestui an.

De luni până joi, 20 de copii ucraineni care și-au găsit refugiu, alături de familiile lor, în Ploiești, merg la Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale" pentru a beneficia de programul after-school inițiat printr-un parteneriat cu Grup Informal Ucraina.

Copiii, toți elevi ai școlilor ucrainene, urmează, dimineața, de acasă, cursurile obișnuite on-line, la școlile din țara lor, apoi beneficiază de activități destinate lor prin Training Center „Turore”, la sediul Casei de Cultură.

CITEȘTE ȘI: Târgul de Toamnă din Ploiești a ajuns la cea de-a XX-a ediție. GALERIE FOTO

„În fiecare zi de luni până joi, ei vin la Casa de Cultură și aprofundează, cu profesori ucraineni care cunosc exact curricula care trebuie urmată de ei, ceea ce au studiat on-line, dar fac și alte activități interesante. Este vorba despre elevi între clasele I și a IX-a”, ne-a explicat prof. Marian Dragomir, directorul Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești.

De la orele 21.20 la 15.40, ei participă la cursurile susținute de membrii comunității ucrainene din Ploiești. Activitățile didactice cuprind diverse materii, de la matematică la limba engleză, arte, lectură literară, design și chiar tehnologie.

Proiectul de sprijin al elevilor ucraineni din Ploiești a început în această lună și se va derula până la finalul acestui an.

CITEȘTE ȘI: Spectacole, ateliere și evenimente stradale, la Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineret “Imaginarium”. Vezi programul

Back To Top