Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

festival teatru imaginarium
Categorie: APH Cultural
  • Finalul lunii septembrie este dedicat tinerilor ploieșteni care iubesc arta dramatică.
  • Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret a anunțat programul celei de-a treia ediții a Festivalului de Teatru “Imaginarium”.
  • Biletele au fost puse deja în vânzare.

“Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru copii și tineret IMAGINARIUM aduce, pentru 6 zile, magia poveștilor la Ploiești!

În perioada 27 septembrie - 2 octombrie, vă așteptăm cu spectacole pentru cei mici și cei mari deopotrivă, evenimente stradale, lansări de carte, workshopuri și multe surprize.

Ne întâlnim în sala Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario, la Teatrul „Toma Caragiu”, precum și pe aleea pietonală din fața Teatrului.

Vă invităm să fiți alături de noi într-o lume magică, la Festivalul de Teatru pentru Copii si Tineret IMAGINARIUM!”, au anunțat reprezentanții Teatrului.
În afară de echipa din Ploiești și trupe din București, Galați, Pitești, Târgu Mureș și Brașov, la eveniment vor prezenta spectacole “La Zia Production” (Italia, Slovenia) și CIA Du’k’tO (Spania).

Ediția din acest a festivalului celebrează 70 de ani de teatru pentru copii la Ploiești.

VEZI ȘI: PREMIERA VIDEO ora 17:00. Mihaela Rus, directorul Teatrului Toma Caragiu, la Actualitatea LIVE

Biletele au fost puse în vânzare la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu”, strada Mihail Kogălniceanu nr.1, telefon 0244 522 774.

Programul ediției a III-a a Festivalului de Teatru pentru Copii și Tineret “Imaginarium”

program festival teatru imaginarium 2022

 

Back To Top