Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

minor tâlhărit
Categorie: Știri locale
  • Trei tineri de 17, 19 respectiv 21 de ani sunt cercetați pentru că ar fi atacat și jefuit un băiat, pe o stradă din municipiu.
  • Doi dintre ei sunt în arest preventiv de la data comiterii faptei, iar față de al treilea, minor, astăzi a fost dispusă aceeași măsură.

Tânărul tâlhărit, de 17 ani, a fost atacat în plină stradă, în noaptea de 8 spre 9 august.

“În jurul orei 02:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Ploiești, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale. Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brățară din aur pe care o avea asupra sa.

Doi dintre tinerii bănuiți de comiterea faptei, cei cu vârstele de 19, respectiv 21 de ani au fost depistați de polițiști la data comiterii faptei, față de aceștia fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior aceea a arestării preventive pentru 30 de zile.

Cu ocazia depistării celui de-al treilea tânăr, în urma audierii conform procedurilor și a materialului probator administrat, ieri, 17 septembrie a.c., și față de el a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi a fost dispusă măsura  arestării preventive pentru 30 de zile”, a informat IJP Prahova.

Cercetările sunt derulate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

VEZI ȘI: Prahovean de 18 ani săltat de mascați, marți dimineață. Este bănuit că ar fi tâlhărit un minor

Ilustrație arhivă

Back To Top