Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șofer drogat drugtest
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr din Urlați a fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive.
  • Șoferul a fost tras pe dreapta pentru că depășise viteza legală.

Un echipaj cu radar l-a oprit pe tânărul de 29 de ani, care conducea cu viteză prea mare pe DN1B, dar testarea a demonstrat că acesta nu era doar prea grăbit, ci și drogat.

"Ieri, în jurul orei 17:00, în timp ce acționau cu aparatul radar pe Drumul Național 1 B, în comuna Bucov, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, aparatul radar a înregistrat un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteza de 87 km/h (+37 km/h peste limita legală admisă).

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de  29 de ani, din orașul Urlați.

VEZI ȘI: Inconștiență: Taximetrist drogat cu cocaină, depistat cu 174 km/h pe DN1, în Prahova

Întrucât manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Back To Top