Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dosar penal electrocutat medicina legala
Categorie: Știri locale
  • Poliția a demarat cercetări pentru ucidere din culpă, respectiv neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, în urma accidentului mortal care a avut loc marți, la Puchenii Mari.
  • Un tânăr de numai 24 de ani a murit în timp ce lucra la rețeaua electrică.

Victima s-a electrocutat în timp ce se afla pe un stâlp de electricitate, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul tânărului de 24 de ani care nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

“La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Puchenii Mari au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi electrocutat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, angajat al unei societăți comerciale de profil, care în timp ce se afla pe un stâlp de electricitate s-a electrocutat.

Tânărul în cauză a fost coborât cu ajutorul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și preluat de către un echipaj medical care a constatat decesul acestuia.

Corpul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, respectiv neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a mai precizat sursa citată.

VEZI ȘI: Un bărbat s-a electrocutat pe un stâlp din Puchenii Moșneni

Foto ilustrație

Back To Top