Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reținut amenințare
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Doftanei au reținut un bărbat de 51 de ani, din Șotrile, pentru amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.
  • Aflat sub influența alcoolului, acesta și-a amenințat doi vecini, căutând să provoace scandal.

Înainte de a fi reținut, bărbatul a trecut pe la doi vecini, pe care i-a amenințat, pe rând, cu fapte de violență. Primul l-a ignorat, dar când individul s-a mutat cu scandalul l o a doua gospodărie, era clar că numai Poliția îl mai poate potoli.

“Bărbatul în vârstă de 51 de ani, din comuna Șotrile, aflat sub influența băuturilor alcoolice a oprit în fața locuinței unui vecin, moment în care a luat din atelajul hipo pe care îl conducea un obiect contondent cu care a început să lovească în atelaj, amenințându-și totodată și vecinul cu acte de violență.

Întrucât persoana vătămată, pentru a evita orice conflict, a părăsit domiciliul, bărbatul a plecat din fața locuinței acestuia și s-a oprit în fața imobilului unei femei pe care de asemenea a început să o amenințe cu acte de violență”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Șofer reținut pentru că a fugit de la locul accidentului. Victima sa, un biciclist de 76 de ani

În urma probatoriului administrat, față de individ a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Foto ilustrație

Back To Top