Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

NOAPTEA CERCETĂTORILOR
Categorie: Știri locale
  • Noaptea Cercetătorilor Europeni va avea loc, anul acesta, pe 30 septembrie, inclusiv la Ploiești.
  • Muzeul Județean de Științe ale Naturii s-a pregătit deja pentru a fi gazda celui mai fascinant eveniment al toamnei.

Pentru  Noaptea Cercetătorilor Europeni au fost planificate evenimente care se vor desfășura, simultan, la Palatul Culturii și la Grădina Botanică de la Bucov, pentru a le dezvălui copiilor lumea fascinantă a biologiei, mineralogiei, antropologiei și roboticii.

Așadar, dacă ai o minte curioasă și «DE CE?» este întrebarea ta preferată, atunci nu trebuie să ratezi NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI, evenimentul unde pasionații de știință își dau întâlnire.

„Pe 30 Septembrie 2022, începând cu ora 17:00, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova va fi gazda celui mai fascinant eveniment al toamnei: Noaptea Cercetătorilor Europeni!

Aici te așteaptă cei mai prietenoși cercetători, alături de care vei porni într-o fascinantă călătorie în lumea științei. Hai să explorezi lumea științei și cercetării în cele mai inedite, interactive și captivante moduri! Am pregătit pentru tine experimente trăsnite, ateliere de lucru, activități educative, concursuri cu premii și multe surprize. Cercetează agenda evenimentului pentru a afla mai multe detalii despre programul activităților! Intrarea este liberă!”, au transmis reprezentanții instituției gadză care, an de an, își propune ca prin astfel de acțiuni să inspire viitoarea generație de cercetători români.

Programul evenimentului, la Ploiești

noaptea cercetatorilor 2022 programVineri, începând cu ora 17:00, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova devine un laborator de cercetare pentru cei mici și cei mari care vor putea descoperi, în Rotonda muzeului de la etajul I din Palatul Culturii, lumea microscopică plină de microorganism, cu ajutorul microscopului electronic, alături de cercetători și muzeografi profesioniști.

“Până seara târziu, poți explora știința și cercetarea prin aplicații, demonstrații și interacțiuni în interiorul mineralogiei: roci, soluri și meteoriți. În cadrul atelierului de antropologie ai acces la determinații ale corpului uman, la tipuri constituționale și profiluri antropologice. Dacă teai întrebat vreodată de ce unii oameni au pielea închisă, părul blond sau ochii foarte migdalați precum cei din Asia, ei bine, aici vei afla răspunsul. Grădina Botanică Bucov va putea fi văzută din perspectiva universului plantelor: semințe, soiuri, îngrijirea plantelor. Dacă te pasionează știința viitorului, atunci te vei putea juca cu cei mai neașteptați roboți creați de copii de toate vârstele. De la roboți cu senzori și până la fascinanții roboți lego, împreună vom învăța să construim viitorul”, au dezvăluit reprezentanții Muzeului.

VEZI ȘI: Festivalul Internațional „Imaginarium” începe marți, la Ploiești

Back To Top