Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatru festival
Categorie: APH Cultural

 

• Marți, 27 septembrie, la Ploiești începe cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de teatru pentru copii și tineret „Imaginarium”.
• Vom avea șase zile de spectacole pentru cei mici, dar și pentru adulții cu suflet de copil, în cele două săli ale Teatrului „Toma Caragiu”, dar și în spații neconvenționale.
• Iată programul complet al Festivalului.

În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” ne invită la cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de teatru pentru copii și tineret „Imaginarium”. Timp de șase zile, în cele două săli de spectacol ale Teatrului, precum și în spații neconvenționale, vom avea parte de spectacole prezentate de renumite teatre din țară, dar și de companii de peste hotare (Spania, Italia, Slovenia).

CITEȘTE ȘI: ALFABETUL CONVIEȚUIRII. Trei zile de spectacole cu peste 900 de artiști din România și Grecia

Programul complet al Festivalului Internațional de teatru pentru copii și tineret „Imaginarium”

Marți, 27 septembrie:
- ora 10.30, sala Teatrului de Animație „Imaginario”: BUCLE AURII, text Compania „Hai-Hui”, o producție a Teatrului de Animație pentru copii și tineret Imaginario.
Vârsta recomandată: între 2 și 5 ani.

Miercuri, 28 septembrie:
- ora 10.30, sala Teatrului de Animatie „Imaginario”, ROBIN HOOD, după o poveste populară engleză, o producție a Teatrului pentru copii „Arlechino” Brașov.
Vârsta recomandată: peste 4 ani.

- ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, MATEIAȘ GÂSCARUL, adaptare după poemul narativ „Mateiaș gâscarul”, de Fazekas Mihaly; o producție a Teatrului Țăndărică București.
Vârsta recomandată: peste 4 ani.

Joi, 29 septembrie:
- ora 10.30, sala Teatrului de Animație „Imaginario”, BICICLETA ROȘIE, de Valentina Diana, o producție a Teatrului Ariel Târgu Mureș.
Vârsta recomandată: peste 5 ani.

- ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, HARAP ALB-PLAY AGAIN, adaptare după Ion Creangă, o producție a Teatrului pentru copii și tineret „Gulliver” Galați.
Vârsta recomandată: peste 12 ani.

- ora 19.30, aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”, ALEGRIA MAKARENA, spectacol prezentat de compania La Zia Production (Italia, Slovenia).
Vârsta recomandată: peste 7 ani.

Vineri, 30 septembrie:
- ora 10.30, sala Teatrului de Animație „Imaginario”, ALBĂ CA ZĂPADA ȘI CEI ȘAPTE PITICI, adaptare după Frații Grimm, o producție a Teatrului „Așchiuță” Pitești.
Vârsta recomandată: peste 4 ani.

- ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, JUCĂRII PIERDUTE, scenariul Ovidiu Usvat, Teatrul Excelsior București.
Vârsta recomandată: peste 4 ani.

- ora 20.00, aleea pietonală din fata Teatrului „Toma Caragiu”, LUME, spectacol prezentat de compania CIA Du'k'tO (Spania).

Sâmbătă, 1 octombrie
- ora 10.30, sala Teatrului de Animație Imaginario, PETRICĂ ȘI LUPUL
, adaptare după Serghei Prokofiev, o producție a Teatrului Municipal Baia Mare.
Vârsta recomandată: peste 3 ani.

- ora 16.00, aleea pietonală din fala Teatrului „Toma Caragiu”, CAFUNE, spectacol prezentat de compania CIA Du'k'tO (Spania)

- ora 17.00, sala Teatrului de Animație Imaginario, MICUL PRINȚ, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry, o producție a Teatrului „Stela Popescu” București.
Vârsta recomandată: peste 4 ani.

Duminică, 2 octombrie:
- ora 10.30, sala Teatrului de Animatie Imaginario, ALI BABA ȘI CEI 40 DE HOȚI,
adaptare dupa „1001 de nopti”, o producție a Teatrului de Animație pentru copii și tineret Imaginario.
Vârsta recomandată: peste 5 ani.

În urmă cu 70 de ani, la data de 24 septembrie 1952, a fost înființată, la Ploiești, secția Păpuși a Teatrului „Toma Caragiu”: Teatrul de Păpuși Ciufulici, care, începând cu data de 1 mai 2018, a devenit Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario. 

CITEȘTE ȘI: Prognoza ANM: cald la sfârșitul lui septembrie, temperaturile scad în octombrie

 

Back To Top