Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dosare penale fara permis
Categorie: Știri locale
  • O femeie din Ilfov și un bărbat din Boldești Grădiștea au fost prinși, azi-noapte, conducând fără a avea permis de conducere.
  • În atenția polițiștilor au intrat, însă, și cei care îi însoțeau.

Patru dosare penale au fost deschise în cele două cauze, atât pentru persoanele aflate la volan, cât I proprietarii autoturismelor pe care le conduceau aceștia.

“În jurul orei 00.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova aflați pe DN1, în localitatea Potigrafu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 36 de ani, din comuna Ciolpani, județul Ilfov. În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că aceasta nu posedă permis pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, a fost identificat pasagerul dreapta și anume proprietarul autoturismului în cauză, pe care i l-ar fi încredințat deși avea cunoștință că femeia nu posedă permis de conducere”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Aproape în același timp, un caz similar a fost înregistrat pe DN1B, la Mizil, unde polițiștii din oraș au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Boldești Grădiștea.

“În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis pentru nicio categorie de autovehicule. În momentul opririi, în autoturism se mai afla propietarul acestuia, care deși avea cunoștință că tânărul aflat la volan nu avea permis de conducere, i-ar fi încredințat autoturismul pentru a conduce pe drumurile publice”, a precizat sursa citată.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințare.

Citiți și: Trei dosare penale în Prahova, în câteva ore, pentru șoferi care au condus beți. Cea mai mare alcoolemie: 1,69

Foto ilustrație

Back To Top