Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dosare penale alcoolemie
Categorie: Știri locale
  • Trei conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați aseară, la volan, pe drumurile din Prahova.
  • Este vorba despre trei bărbați din Posești, Brazi și din București.

În toate cele trei cazuri au fost deschise dosare penale, a anunțat IJP Prahova.

Primul individ, un bărbat de 62 de ani, din comuna Posești, a fost prins că a condus beat după ce, în jurul orei 17.45, a fost tras pe dreapta pe DJ102B, imediat ce aparatul radar l-a înregistrat circulând, în localitate cu 79 km/h (adică 29km/h peste limita legală de viteză).

Etilotestul a indicat un rezultat de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul aceleiași ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au oprit, pentru control, în localitatea Zalhanaua, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Brazi. În cazul acestuia, etilotestul a indicat nu mai puțin de 1,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După aproximativ o oră, tot polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit, pentru control, pe Dn1, la Comarnic, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul București.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei șoferi au fost conduși la unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice.

De asemenea, potrivit IJP Prahova, au fost deschise dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Deșeuri periculoase, aruncate la întâmplare, descoperite la firme din Prahova. Au fost deschise dosare penale

 Foto ilustrație

Back To Top