Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sabie ploiești
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii locali au fost alertați, marți seară, cu privire la un incident produs la km 0 al Ploieștiului.
  • Un adolescent înarmat cu o sabie a fost văzut în zona complexului Winmarkt.

“Marți, 25 octombrie 2022, în jurul orelor 19:30, un echipaj auto din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, aflat în zona Pieței Centrale, a fost sesizat cu privire la faptul că în fața Winmarkt Ploiești se află un tânăr care are asupra sa o sabie, cu lungimea de aproximativ 40 – 45 cm.

S-a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică II, iar la fața locului polițiștii locali au depistat și identificat persoana în cauză, preluând totodată de la aceasta obiectul respectiv.

Numitul G. C., în vârstă de 16 ani a fost predat pe bază de proces-verbal Secției de Poliție nr. 1 Ploiești, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-o informare transmisă în cursul zilei de azi de Poliția Locală Ploiești.

Conform IJP Prahova, în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire de obiecte periculoase.

“Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de conviețuire socială și face apel la spiritul civic al cetățenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice”, au reamintit reprezentanții PL Ploiești, în contextul incidentului de marți seară.

Citiți și: Vilă devastată de tinerii care au închiriat-o de Revelion. Proprietar: “Au fost vreo 20-30... Aveau sabie, macete”

Foto ilustrație

Back To Top