Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acțiuni politie prahova
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii de la Rutieră și cei din orașele Ploiești, Câmpina, Slănic și Plopeni au derulat, vineri, 10 acțiuni pe raza județului.
  • Bilanțul prezentat astăzi de IJP Prahova anunță că au fost aplicate, în doar câteva ore, 175 de sancțiuni.
  • Doi dintre șoferii controlați au rămas fără permis, iar opt fără certificatele de înmatriculare ale mașinilor.

Cele 10 acțiuni au avut loc în diferite intervale orare, pe tronsoane de drum sau în localitățile amintite, având nu doar obiective pe linie rutieră.

“În intervalele orare 7.30-8.30, respectiv 16.30-17.30, polițiștii din cadrul Polițiilor orașelor Plopeni și Slănic au desfășurat două acțiuni de tip BLITZ pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică dar și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În intervalele orare 10.00-12.00, respectiv 16.00-18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat două acțiuni pentru asigurarea unui climat de siguranță publică și prevenirea infracționalității stradale.

Și polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat două acțiuni de tip BLITZ în intervalele orare 10.00-12.00 și 14.00-16.00, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră cu precădere pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză și a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Între orele 16.30-18.30, polițiștii Secțiilor nr.1 și 2 de poliție  Ploiești dar și cei ai Biroului Rutier Ploiești au desfășurat o acțiune în zonele cartierului Radu de la Afumați și în zonele parcurilor Mihai Viteazu, Toma Socolescu și Nichita Stănescu, pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale.

De asemenea, pe parcursul a două ore, între 19.00-21.00, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au desfășurat o acțiune în zona Sălii Sporturilor Olimpia, a zonelor Cioceanu și 9 Mai, în vederea prevenirii fenomenelor infracționale, dar și în scopul prevenirii victimizării minorilor.

Citiți și: Șase acțiuni ale Poliției, la Ploiești, Câmpina, Văleni și Slănic. Amenzile date în câteva ore au depășit 33.000 de lei

Și polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat o acțiune pe DN1 E60, zona Km.53, pe raza localității Bărcănești, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Potrivit sursei citate, pe parcursul celor 10 acțiuni au fost legitimate 560 de persoane și au fost controlate 15 societăți comerciale, dar și 10 unități de învățământ.

“Cu ocazia controalelor în trafic, pe parcursul întregii zile, au fost controlate 445 de autovehicule, fiind efectuate 130 de testări cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate au fost aplicate, în total 175 de sancțiuni contravenționale.  Valoarea totală a sancțiunilor este de 62.255 de lei. Totodată, au fost reținute două permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare”, detaliază comunicatul transmis de IJP Prahova.

Ilustrație arhivă

Back To Top