Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acțiuni Poliție
Categorie: Știri locale
  • IJP Prahova a prezentat, vineri, bilanțul celor șase acțiuni derulate în Prahova, cu o zi în urmă, de polițiștii de la Serviciul Rutier și cei de la Ploiești, Câmpina, Slănic și Vălenii de Munte.
  • În doar câteva ore au fost legitimate 340 de persoane și au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale.
  • De asemenea, șapte șoferi au rămas fără permis, ca urmare a abaterilor de la Codul rutier.

Detalii despre cele șase acțiuni au fost furnizate astăzi, de reprezentanții IJP Prahova.

Astfel, ieri, în intervalul orar 11.00-13.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au desfășurat o acțiune pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Și polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpina au acționat, în intervalele orare 11.00-13.00 și 15.00-17.00, în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră cu precădere pe verificarea respectării normelor rutiere de către pietoni, neacordare prioritate pietoni, depășire neregulamentară și nerespectarea regimului legal de viteză.

În intervalul orar 16.00-18.00, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești au desfășurat o acțiune care au avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială.

Tot joi, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat o acțiune pe drumurile naționale din județ privind acordarea priorității de trecere vehiculelor.

Citiți și: 11 șoferi au rămas pietoni în 24 de ore în Prahova. Acțiuni rutiere pe drumurile naționale din Prahova

Conform bilanțului prezentat de Poliția Prahova, “în cadrul celor 6 acțiuni, au fost legitimate 340 de persoane. Astfel, cu ocazia controalelor în trafic, pe parcursul întregii zile, au fost controlate 307 autovehicule, fiind efectuate 101 testări cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate au fost aplicate, în total 140 de sancțiuni contravenționale. În acest context au fost reținute 7 permise de conducere, dintre care 3 pentru neacordare prioritate pietoni. De asemenea, a fost retras și un certificat de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor este de 33.350 de lei”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top