Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt de lemne padure
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Drajna au surprins, sâmbătă după-amiază, în pădurea Măneciu, un bărbat și un adolescent care tăiau material lemnos.
  • Cei doi sunt cercetați penal pentru tăiere fără drept de arbori și sustragere de arbori din fondul forestier național.

Cei doi au fost surprinși în flagrant, la furat de lemne.

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Săcele ar fi tăiat mai mulți arbori din specia fag, dintr-o pădure din satul Cheia, o parte din materialul lemnos fiind încărcat într-o autoutilitară.

La fața locului s-a prezentat și un reprezentant al Ocolului Silvic Măneciu care a stabilit că în autovehicul se afla 0,4 metri cubi material lemnos, iar pe sol alți 0,3 metri cubi, întreaga cantitate fiind lăsată în custodie acestuia.

Citiți și: Prahoveni prinși în flagrant, la furat de lemne, în zona Câmpina. Polițiștii i-au depistat după o sesizare

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de taiere fără drept de arbori și sustragere de arbori din fondul forestier național”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top