Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ajutoare încălzire râfov
Categorie: Știri locale
  • Încă din luna octombrie, la Primăria Râfov pot fi depuse cererile în vederea acordării ajutorului pentru încălzire.
  • Cei care nu îndeplinesc acum condițiile de acordare sau nu au apucat să facă solicitările pot cere oricând sprijinul pe care îl vor primi din luna următoare depunerii dosarului.
  • Beneficiarii trebuie să știe, la rândul lor, că sunt obligați să anunțe autoritățile cu privire la orice modificare în componența familiei sau a veniturilor.

Potrivit informațiilor publicate de Primăria Râfov, ajutorul pentru încălzirea cu lemne a locuinței poate ajunge până la 320 de lei/lună și se acordă pentru venituri de până la 1.386 lei/membru de familie, respective până la 2.053 de lei/lună, în cazul persoanelor singure, conform tabelului de mai jos:

venituri ajutoare incalzire lemne

Citiți și: Compensări în locul plafonării prețului la lemn de foc. Guvernul revine asupra măsurilor pe timp de iarnă

Cererea trebuie depusă împreună cu acte de identitate pentru toți membrii familiei (copii), certificate de naștere pentru toți membrii familiei (copie), certificate de căsătorie/deces (copie), documente privind veniturile realizate în luna anterioară solicitării ajutorului de încălzire, adeverință de la arendaș (dacă este cazul), acte de proprietate (după caz), certificatul de înmatriculare pentru autoturisme/motociclete (dacă există – copie), adeverință registrul agricol, certificat fiscal, declarația solicitantului că nu deține depozite bancare de peste 3.000 de lei.

Citiți și: Primăria Râfov: Ajutoare excepționale pentru crescătorii de animale din sectoarele suin și avicol

“Titularii ajutoarelor de încălzire sunt obligați să comunice orice modificare intervenită în componența familiei și a veniturilor acesteia în termen de 5 zile de la data la care a intervenit modificarea”, au precizat reprezentanții Primăriei Râfov.

Back To Top