Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

plata card
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Ploiești au depistat, ieri, două minore de 15 ani, bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.
  • Mai pe românește, fetele au găsit pe stradă un card bancar și s-au grăbit să meargă la cumpărături.
  • Având în vedere că Poliția le-a luat la întrebări, probabil că deja și-au dat seama ce idee proastă au avut.

Acum aproximativ două săptămâni, fetele ar fi găsit un card și nu au ezitat să-l folosească.

„La data de 11 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ploiești a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urmă cu două zile, persoane necunoscute ar fi efectuat 14 plăti la mai multe unități comerciale de pe raza municipiului, cu ajutorul cardului său bancar pe care l-a pierdut.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 1.400 de lei.

Citiți și: Minor anchetat, la Ploiești, pentru că a folosit un card dintr-un portofel găsit în zona Halelor Centrale

În urma cercetărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate ca fiind două minore în vârstă de 15 ani, din Ploiești, care ar fi găsit cardul bancar pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Foto ilustrație

Back To Top