Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

PLOIEȘTI, CAPITALA TINERETULUI
Categorie: Știri locale
  • Ploieștiul are nevoie de tineri dornici să se implice în pregătirea și derularea activităților care vor fi organizate în cadrul proiectului “Capitala Tineretului 2024”.

Pe site-ul dedicat campaniei “Ploiești, Capitala Tineretului 2024” a fost publicat apelul către tinerii din Prahova, cu vârste între 14 și 35 de ani, dornici să se implice în activitățile ce vor fi organizate în cadrul acestui proiect.

Înscrierea se face printr-un formular care poate fi completat pe pagina ploiesti2024.ro.

În urma unei selecții de proiecte încheiate în septembrie, Ploieștiul a fost desemnat Capitala Tineretului din România, peste doi ani, datorită conceptului “Ploieşti, Let`s play! – Partnership. Lifelong – Learning. Advocacy. Youth”.

Citiți și: “Let`s play!”, conceptul care va transforma orașul în Capitala Tineretului 2024 din România

Calendarul de evenimente va fi format din proiecte locale deja existente, dar şi din proiecte noi, fiind o iniţiativă comună a asociaţiilor non-guvernamentale, grupurilor de iniţiativă, a voluntarilor și a autoritaţilor locale în domenii ca Antreprenoriat, Cultură, Educație, Mediu, Social, Sport.

ploiesti capitala tineretului inscriere

Back To Top