Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șoferi drogați
Categorie: Știri locale
  • Trei tineri din Prahova și unul din Ilfov, trași pe dreapta ieri după-amiază și azi-noapte de polițiști, pentru controale de rutină, s-au ales cu dosare penale după ce DrugTestul a indicat că aceștia ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.
  • Doi dintre ei au fost depistați în plină zi, în traficul infernal de vineri, de pe DN1.

Doi dintre tineri drogați depistați în trafic de polițiștii Prahoveni au fost trași pe dreapta vineri, pe DN1, în zona intersecției cu DJ 155, spre Păulești. Este vorba despre un ilfovean de 31 de ani și un tânăr de 21 de ani, din Florești. Primul, oprit în jurul orei 12.30, în timp ce se îndrepta spre Brașov, a fost testat pozitiv la canabis, iar al doilea, tras pe dreapta în jurul orei 15.30, a avut rezultat pozitiv la marijuana.

Alte două cazuri au fost înregistrate azi-noapte, în Bușteni și Ploiești. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, din stațiunea de pe Valea Prahovei, oprit pentru control pe str. Palanca,în jurul orei 2.30, și un altul de 21 de ani, din Băicoi, oprit în jurul orei 3.00, pe str. Ștrandului din Ploiești. În ambele cazuri, rezultatul DrugTestului a indicat consum de amphetamină.

Citiți și: ȘOFERII FĂRĂ PERMIS, BEȚI SAU DROGAȚI, IMPLICAȚI ÎN ACCIDENTE MORTALE, NU VOR MAI PUTEA SCĂPA DE ÎNCHISOARE – PROIECT

Cei patru conducători auto au fost conduși la spital în vederea recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe psihoactive. Polițiștii au întocmit și dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Back To Top