Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hotel Mara Sinaia oferta de Paști
Categorie: Știri locale

 

• Sărbătorile de Paști din acest an vor deveni, pentru tine, chiar dacă ești cu prietenii sau cu familia, o perioadă de neuitat pentru că ofertele atractive de la Hotel Mara sunt deschise tuturor.
• De Paști, ai parte de o mulțime de facilități și acces gratuit la cele mai luxoase servicii de care te poți bucura în voie.

Hotel Mara din Sinaia este o alegere de poveste pentru a te bucura din plin de Sărbătorile Pascale la ofertă.
Profită cât mai repede de pachetul special de Paști pentru un sejur de trei nopți potrivit tuturor preferințelor. Astfel, poți alege camera Single la 1640 de lei sau, pentru cuplurile romantice, camera Matrimonială la 2030 de lei.
Iar pentru a te bucura de surprizele cele mai potrivite micuțului tău, poți alege camera Junior Suite la 2540 de lei. O familie întregită de sărbători îi are alături pe toți cei dragi, de la cei vârstnici la cei mai tineri, așa că poți opta pentru un pachet special.

Iată oferta completă pentru Sărbătorile de Paști din acest an:

Paste 2023

Fiecare pachet de servicii include cazare de trei nopți cu mic dejun, pe 15 aprilie vei primi o tratație tradițională în cameră, iar pe 16 aprilie, un dejun festiv de Paște, începând cu ora 13.00.

Hotel Mara oferă și o mulțime de facilități, în cadrul ofertelor atractive pentru toate gusturile. Parcarea este gratuită. Special pentru părinți: profesioniști cu experiență vor avea grijă de distracția celor mici în clubul copiilor, cu jocuri interactive, concursuri și egg painting. Accesul la centrul SPA cu piscină, saună și jacuzzi este gratuit.

Copiii până la 6 ani au cazarea gratuită în aceeași cameră cu părinții dacă nu se solicită pat suplimentar sau taxa pentru acest serviciu este de numai 60 de lei pe noapte. Copiii cu vârsta de până la 6 ani vor avea loc la masa festivă pentru un supliment de numai 100 de lei.

Tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri de Sărbători Pascale de poveste la Hotel Mara din Sinaia.

Oferta este valabilă în perioada 14-17 aprilie, iar rezervări pot fi făcute la telefonul 0244 315 113 sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Back To Top