Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

campanie verde crud curățenie Sinaia
Categorie: Știri locale

 

• Primăria Sinaia deschide Campania „Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului.
• Localnici și turiști, toată lumea este invitată să ia parte la eforturile ca Sinaia să devină cel mai curat oraș din țară.
• Campania deschide și concursul cu premii pentru cea mai frumoasă grădină din oraș.

Primăria Sinaia anunță deschiderea Campaniei „Verde Crud 2023”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului, care se va derula în perioada 30 martie – 13 aprilie 2023, pentru al 18-lea an consecutiv.

„Începem curățenia generală în Sinaia, așa cum facem în fiecare an, și ne bazăm pe implicarea tuturor sinăienilor! Este un parteneriat care s-a consolidat în timp, vrem să demonstrăm că ambiția noastră de a deveni cel mai curat oraș din țară se concretizează muncind împreună!” a declarat primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.

 CITEȘTE ȘI: LIPĂNEȘTI: FINANȚARE EUROPEANĂ PENTRU SUPRAVEGHERE VIDEO ȘI STAȚII INTELIGENTE

Campania „Verde Crud 2023” se va desfășura în toate cartierele din Sinaia, prin participarea directă a sinăienilor și cu implicarea serviciilor publice din oraș, pentru colectarea gratuită, după un program stabilit, a deșeurilor vegetale (frunze, crengi, resturi vegetale), dar și curățarea străzilor, a trotuarelor, curților și a rigolelor.

„Până la Sărbătorile Pascale, vom avea mai multe acțiuni de ecologizare la care vă chem să ne unim eforturile, pentru că orașul este casa noastră, de care trebuie să avem cea mai mare grijă ! Vă invităm, cu drag, localnici și turiști, să păstrăm Sinaia curată pe tot parcursul anului și să facem front comun pentru a proteja natura care ne înconjoară!”, a continuat primarul Vlad Oprea.

Campania „Verde Crud 2023” va redeschide și în acest an competiția pentru cea mai frumoasă grădină din oraș, în cadrul Concursului cu premii „Grădina ta”, devenit deja o tradiție pentru gospodarii din Sinaia.

La finalul Campaniei „Verde Crud 2023”, Primăria Sinaia va organiza în cartiere concerte pentru locuitorii din zonele respective, copiii vor putea participa la ateliere de creație din materiale reciclabile și toți participanții vor primi ghivece de flori.

Campanie Verde Crud

CITEȘTE ȘI: AUTORITĂȚILE DIN SINAIA NU RENUNȚĂ LA PROIECTUL PARCĂRII SUPRAETAJATE. MESAJUL PRIMARULUI VLAD OPREA, CU O ZI ÎNAINTE DE PROTEST

Back To Top