Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezinsecție și deratizare în Ploiești
Categorie: Știri locale

 

• În perioada 21-31 august se vor executa servicii de dezinsecție și deratizare în municipiul Ploiești.
• Ploieștenii sunt avertizați să evite sub orice formă atingerea substanțelor raticide care vor fi amplasate pe domeniul public și să închidă familiile de albine dacă dețin stupi.

S.C. Coral Impex S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploiești, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, tel. 0244/517610, în baza contractului subsecvent nr. 8501/09.05.2023, vă aduce la cunoștință că în perioada 21-31 august se vor executa servicii de dezinsecție și deratizare în Municipiului Ploiești, astfel:

- servicii de dezinsecție combatere țânțari în spațiile verzi, parcuri aparținând domeniului public și privat, în intervalul orar 05.30 – 10.30;
- servicii de dezinsecție combatere țânțari în spațiile deschise din domeniul public precum și spațiile deschise aparținând persoanelor fizice și juridice de pe aliniamentele stradale, în intervalul orar 22.30-04.30;
- servicii de deratizare spații deschise din domeniul public și privat, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Produsele utilizate în activitatea de dezinsecție și deratizare sunt:

- Cymina Super, Aviz nr. 5667BIO/18/12.24, având substanța activă cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
- Colbrom, Certificat de recunoaștere mutuală nr. RO/2013/005/MRA/IT/2012/0074/AUT/304031 având substanță activă bromadiolone, folosit pentru combaterea rozătoarelor.

 CITEȘTE ȘI: MAGIA LEGO. EXPOZIȚIE DE MACHETE, ÎNCEPÂND DE MIERCURI, LA PALATUL CULTURII PLOIEȘTI

Suplimentar pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului.
Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătății.
Acțiunile se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 precum și cu recomandările Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecție la nivel comunitar.
Activitățile de dezinsecție și deratizare sunt realizate de către Primăria Municipiului Ploiești prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L..
În activitatea de dezinsecție se vor utiliza utilaje portabile și autopurtate.
În caz de ingerare accidentală a substanței raticide, este obligatorie prezentarea de urgență la medic.

Pentru ca activitățile de dezinsecție și deratizare să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat.
În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitățile de dezinsecție și deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.
În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedică desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților de dezinsecție și deratizare va fi prelungită.

Mãsuri de protecţie:

Pentru ACTIVITATEA DE DERATIZARE

S-au aplicat afişe avertizoare cu inscripţia NU ATINGEŢI – SUBSTANŢE RATICIDE. Momelile toxice au fost amplasate în stațiile de intoxicare și poziționate în locurile stabilite de comun acord cu beneficiarul prestației.
1. În caz de ingerare accidentală se impune prezentarea de urgență la medic pentru a stabili antidotul funcție de substanță folosită (producătorul recomandă VITAMINA K1).
2. Pentru deratizarea în spații exterioare, cetățenii sunt rugate să supravegheze cu atenție copiii și animalele de companie pentru evitarea interacțiunii directe cu substanțele raticide.

Pentru ACTIVITĂȚILE DE DEZINSECȚIE și DEZINFECȚIE

1. Beneficiarul prestației va lua toate măsurile necesare ca înainte de efectuarea tratamentelor de dezinsecție/dezinfecție să evacueze locația, astfel încât să nu fie nicio persoană în incintă în momentul efectuării serviciilor sau după finalizarea acestora.
2. Beneficiarul prestației are obligația de a aerisi spațiile care au fost supuse tratamentelor de dezinsecție/dezinfecție, conform recomandărilor prevăzute în procesele-verbale.

Vă rugam ca, în perioada menționată să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Ploiești și S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

CITEȘTE ȘI: 10 MEDALII PENTRU SPORTIVII CSM PLOIEȘTI, LA CAMPIONATUL NAŢIONAL DE PATINAJ VITEZĂ PE ROLE

Back To Top