Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

PTIR lansează invitația privind adeziunea la Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat
Categorie: Știri locale

 

• Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) împreună cu Primăria Municipiului Ploiești vă invită să faceți parte din Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat, structură consultativă, fără personalitate juridică, înființată în baza Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 320/18.07.2023.
• Comitetul funcționează pe baza dialogului structurat în ceea ce privește elaborarea, monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul antreprenoriatului, dar și a celor care au impact asupra mediului de afaceri, la nivel local.

Pentru a face parte din Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat, solicitanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

a) să aibă personalitate juridică, să reprezinte și să apere interesele mediului de afaceri
b) să aibă ca zonă de acțiune municipiul Ploiești
c) să fie organizație de tipul:
- Partener social, structură patronală și sindicală
- Agenția pentru IMM Ploiești
- Camera de Comerț și Industrie Prahova
- Instituție publică locală cu atribuții și/sau imact asupra mediului de afaceri
- Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia
- Fondul Național de Garantare și Contragarantare pentru IMM-uri, sucursala Ploiești
- Organizație neguvernamentală a mediului de afaceri
- Instituție de învățământ superior
- Instituție financiar bancară și nebancară.

Înscrierea se poate face prin depunerea unei cereri de adeziune însoțite de statut sau documente de înființare și/sau organizare/ funcționare care dovedesc îndeplinirea condițiilor enumerate anterior. Documentele se vor transmite la Secretariatul Comitetului, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 30 octombrie 2023.

Pentru mai multe informații privind înscrierea, puteți contacta Primăria Municipiul Ploiești, Direcția Relații Internaționale, Tel.: 0244/516699 int.509.

CITEȘTE ȘI: FINALIZARE PROIECT „CREŞTEREA CAPACITĂŢII PTIR DE A SE IMPLICA ÎN PROMOVAREA ANTREPRENORIATULUI LA NIVEL LOCAL” COD SIPOCA/MYSMIS2014+: 932 / 151072

Back To Top