Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

minor dat dispărut
Categorie: Știri locale
  • Un adolescent este căutat de Poliție de vineri seară, după ce autoritățile au fost alertate, de  un instructor de la centrul de plasament din Brebu, că băiatul nu s-a mai întors de la școală.

Băiatul a fost dat dispărut vineri seară, la câteva ore după ce a fost văzut ultima dată, când pleca spre școală.

"La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul unui centru de tip familial din comuna Brebu, despre faptul că minorul MOISE MARIAN ALEXANDRU, în vârstă de 15 ani, a plecat la școală în cursul dimineții și nu a mai revenit", a informat IJP Prahova.

Semnalmente minor dispărut

Adolescentul are aproximativ 1,75 m, 65 de kg, constituție atletică, ten deschis, față ovală, ochi căprui, păr brunet, tuns scurt.

La momentul plecării voluntare, minorul purta o geacă din fâș roșie, cu glugă, pantaloni tip blue-jeans și încălțăminte sport de culoare deschisă, având asupra sa un rucsac din material textil negru.

Persoanele care pot oferi detalii despre tânărul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Citiți și: CRIMĂ ÎN PLOIEȘTI, VINERI SEARĂ. UN BĂRBAT ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ȘI A SUNAT LA POLIȚIE PENTRU A MĂRTURISI FAPTA

Sursa foto: IJP Prahova

 

Back To Top