Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

crimă ploiești tată fiu
Categorie: Știri locale
  • Un ploieștean de 74 de ani a sunat vineri seară la Poliție și a anunțat că și-ar fi ucis propriul fiu.
  • Echipa operativă constituită în urma acestui apel a constatat că un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat mortal în locuință.

 O crimă a fost reclamată, în această seară, polițiștilor din Ploiești.

"La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Ploiești, cu privire la faptul că l-ar fi ucis pe fiul său în vârstă de 50 de ani, în locuință.

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare care s-a deplasat la fața locului, fiind identificat cadavrul bărbatului, care prezenta o plagă înjunghiată.

Trupul bărbatului a fost ridicat și urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Persoana bănuită a fost găsită la fața locului, iau la acest moment se află în custodia poliției, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta și a fi luate măsurile legale în consecință", a informat IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Citiți și: CRIMĂ LA CÂMPINA! VICTIMA A FOST GĂSITĂ AZI-DIMINEAȚĂ, ÎNTR-O SCARĂ DE BLOC 

Foto ilustrație

Back To Top