Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reținut furturi autoturisme
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au pus în executare, zilele trecute, două mandate de percheziție domiciliară la domiciliile unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Ploieșteanul reținut este bănuit de comiterea a două furturi care ar fi avut loc pe raza municipiului, pe 13, respectiv 16 octombrie.

"La data de 13 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Covasna cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras telefonul mobil și o borsetă cu documente personale, din autoutilitara parcată pe o stradă din municipiu.

Totodată, din cercetări, a mai reieșit faptul că același bărbat ar mai fi comis o faptă la data de 16 octombrie, constând în sustragerea unui laptop dintr-un autoturism aflat într-o parcare, tot din municipiu.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliile bănuitului, iar în urma acestora au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, dar și laptopul și telefonul mobil, care au fost restituite persoanelor vătămate", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Citiți și: RECORD PENAL PENTRU UN PLOIEȘTEAN DE 70 DE ANI. BĂRBATUL A COMIS TREI FURTURI ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Ploieșteanul de 70 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Back To Top