Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți  AJOFM Prahova job
Categorie: Știri locale

 

• Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a organizat vineri, 27 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.
• Evenimentul s-a dovedit benefic pentru mai mult de o sută de persoane aflate în căutarea unui job.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți s-a desfășurat simultan la Ploiești, Câmpina și Vălenii de Munte, centre în care au participat un 43 agenți economici, respectiv: 16 în Ploiești, 19 în Câmpina și opt în Vălenii de Munte.
Aceștia au pus la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, 375 de posturi, din care 198 în Ploiești, 144 în Câmpina și 33 în Vălenii de Munte.

Locurile de muncă oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: comerț, construcții metalice, construcții civile, asigurări, fabricare mașini și utilaje, pază și securitate.

Au fost solicitate persoane cu studii superioare în următoarele profesii: inginer mecanic, consultanți financiari/asigurări, inginer tehnolog, inginer producție, ingineri automatiști, proiectant, inginer geodez, consilier clienți, etc.

Pentru persoanele cu studii medii, au fost puse la dispoziție joburi de lăcătuși mecanici, sudori, muncitori necalificați, manipulanți, lucrători comerciali, vânzători, zidari, șoferi, electricieni, agent securitate, operator CNC, strungar.

La eveniment au participat șomeri, persoane în căutarea unui loc de muncă, tineri NEETs, elevi ai liceelor tehnologice și ai școlilor profesionale, dar și multe alte persoane adulte interesate de serviciu.

Din totalul de 528 persoane participante (Ploiești – 250, Câmpina – 195, Vălenii de Munte 83), 134 au fost selectate în vederea încadrării (Ploiești – 112, Câmpina – 12, Vălenii de Munte - 10).

GALERIE FOTO AJOFM PRAHOVA

ajofm 1

ajofm 3

bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 1

bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 2

încadrare la un loc de muncă 1

încadrare la un loc de muncă 2

încadrare la un loc de muncă 3

 CITEȘTE ȘI: BURSA ANGAJATORILOR PRAHOVA. EVENIMENT DE SUCCES CU PESTE 1.000 DE PARTICIPANȚI

Back To Top