Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

jandarmi festival vălenii de munte
Categorie: Știri locale
  • Jandarmii care au acționat, în weekend, în zonele turistice și la evenimentele organizate în județ au aplicat peste 40 de sancțiuni, majoritatea sub formă de amenzi, și au constatat două fapte penale.

Unul dintre evenimentele la care jandarmii IJJ Prahova au asigurat măsurile de ordine publică a fost festivalul derulate la Vălenii de Munte. Pe durata acestuia, au fost contatate două fapte penale.

Citiți și: TREI DOSARE PENALE, DUPĂ MECIUL PETROLUL - FCSB. ȘAPTE SUPORTERI NU MAI AU VOIE PE STADION, ÎN URMA INCIDENTELOR DIN TRIBUNE

"Prima dintre ele a fost sesizată de către jandarmi, vineri, 27 octombrie, în jurul orelor 17.30, fiind vorba despre un bărbat (46 ani) care comercializa, fără drept, 81 de cutii cu articole pirotehnice, din categoria F1. Cea de-a doua faptă, constând în „portul sau folosirea fără drept de arme periculoase“ a avut loc, duminică, 29 octombrie, în jurul orelor 21.30. În timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la evenimentul amintit mai sus, o patrulă din cadrul IJJ Prahova a observat un tânăr (26 ani) care manevra, în mulțime, o lanternă cu electroșocuri. Acesta a fost interceptat și legitimat de către jandarmi. În ambele situații, au fost sesizate organele competente în vederea continuării cercetărilor", a anunțat IJJ Prahova.

Citiți și: UN TÂNĂR CARE S-A URCAT BEAT LA VOLAN A INTRAT CU MAȘINA ÎN GARDUL CIMITIRULUI DIN VĂLENII DE MUNTE

În total, în perioada 27 – 29 octombrie , aproximativ 200 de lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Prahova au participat atât la misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfășurării unor evenimente cultural-artistice, religioase și sportive, organizate în județ, cât și la activități de menținere a ordinii publice, în cooperare cu Poliția sau prin patrule de jandarmi. De asemenea, efective ale IJJ Prahova au acționat și în zona stațiunilor turistice și pe traseele montane. În cele trei zile au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, dintre care 16 avertismente scrise și 26 de amenzi, în valoare totală de 6050 lei, majoritatea fiind pentru încălcarea normelor prevăzute în Legea nr. 61/1991. Au fost constatate și două fapte de natură penală cu doi autori, ambele fiind înregistrate la „Serbările Toamnei“ de la Vălenii de Munte.

 

Back To Top