Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sofer drogat câmpina
Categorie: Știri locale
  • Un câmpinean de 46 de ani este anchetat pentru că s-ar fi urcat la volan sub influența substanțelor interzise.
  • Acesta a fost oprit de polițiști ieri, în jurul prânzului, pe o stradă din municipiu.

Câmpineanul este anchetat pentru că ar fi condus drogat după ce a fost testat pozitiv cu aparatul DrugTest, în momentul în care a fost oprit de polițiști. Aceștia așteaptă, acum, rezultatele de laborator, pentru confirmarea rezultatului la testul rapid.

"La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 12.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Orizontului din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Citiți și: UN ȘOFER UCRAINEAN, BEAT ȘI POSIBIL DROGAT, A FOST PRINS PE A2, CONDUCÂND O CISTERNĂ CU 20 DE TONE DE GPL - VIDEO LINK

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", a anunțat IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top