Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politist atacat la dumbrăvești
Categorie: Știri locale
  • Un incident grav a avut loc duminică seară,în comuna prahoveană Dumbrăvești.
  • Un bărbat care și-a fi bătut soția a atacat echipajul de Poliție alertat de cadrele medicale care-i acordau îngrijiri femeii.
  • Individul a reacționat violent. Unuia dintre polițiști i-a dat cu un topor în cap.

Bărbatul de 53 de ani și-ar fi atacat întâi soția, care a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale. Personalul de acolo a fost cel care a alertat Poliția, după ce a aflat cum căpătase femeia leziunile cu care se prezentase.

"La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au fost sesizați de către o unitate medicală, cu privire la o posibilă faptă de violență în familie, în comuna Dumbrăvești. 

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieșit faptul că acesta ar fi avut o altercație cu soția sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercației.

Citiți și: UN BĂRBAT A FOST "CAZAT" DIRECT ÎN AREST DUPĂ CE ȘI-A ATACAT GAZDA CU UN CUȚIT. AGRESORUL, NERVOS CĂ I S-A CERUT SĂ PLECE PENTRU A FACE LOC UNOR OASPEȚI

În cadrul intervenției, bărbatul de 53 de ani, a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu polițiștii, iar, la un moment dat, ar fi ieșit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceștia cu un obiect tăietor", a relatat IJP Prahova.

Potrivit unor surse, individul era înarmat cuun topor când s-a năpustit asupra echipajului de Poliție.

"Cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliție, totodată, lovind cu același obiect pe unul dintre polițiști, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au imobilizat bărbatul în cauză, fiind condus la o unitate medicală, pentru investigații, urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale față acesta", au mai precizat reprezentanții IJP Prahova.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ultraj, violență în familie și distrugere.

Foto ilustrație

Back To Top