Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

împușcat ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat a folosit pistolul pentru a pune capăt, se pare, unui conflict domestic.
  • Incidentul șocant a avut loc vineri seară, la Ploiești.

Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost alertați, vineri seară, în jurul orei 19.00, de un echipaj de la Ambulanță, cu privire la cazul unui bărbat care s-ar fi împușcat. 

"Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului.

Totodată, polițiștii au identificat în locuința acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conștientă", a informat IJP Prahova.

Potrivit unor surse, victima ar fi recurs la acest gest după o ceartă în familie.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Citiți și: TÂNĂR DE 17 ANI ÎMPUȘCAT CU O ARMĂ ARTIZANALĂ, ÎNTR-O COMUNĂ DIN PRAHOVA. "PISTOLARUL" SE ENERVASE CĂ ERA GĂLĂGIE PE STRADĂ

Foto ilustrație

Back To Top