Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrolul restrictii stadion
Categorie: Știri locale
  • Autoritățile au anunțat, joi, ce măsuri vor fi luate mâine după-amiază, în zona stadionului, pentru meciul disputat acasă de gruparea ploieșteană, în etapa a 17-a a Superligii.

"Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Clubul Sportiv Petrolul 52 privind restricționarea vineri, 24.11.2023, în intervalul orar 17.30-23.00, a căilor de acces pietonal și rutier, în zona stadionului “Ilie Oană” din Ploiești, pe străzile Stadionului, Alexandru Vlahuță și Mihai Bravu.

Măsura a fost dispusă pentru desfășurarea, în condițiile impuse de către Federația Română de Fotbal și Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova “Colonel Alexandru Enescu”, a meciului oficial din cadrul Ligii 1, între echipele FC PETROLUL PLOIEȘTI și AFC Botoșani, care va avea loc în aceeași zi, începând cu ora 20.30", a informat Primăria Ploiești.

Citiți și: TRAFIC RUTIER RELUAT PE BULEVARDUL INDEPENDENȚEI. CUM SE CIRCULĂ PÂNĂ LA FINALIZAREA LUCRĂRILOR

Petrolul întâlnește, vineri seară, ultima clasată din Superligă, și are nevoie de o victorie, pentru a-și asigura poziția în partea superioară a clasamentului.

Foto ilustrație

Back To Top