Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accidente pietoni
Categorie: Știri locale
  • O fetiță a fost rănită, joi seară, la Boldești-Scăeni, după ce a fost lovită de mașină în timp ce traversa o stradă din oraș.
  • Între timp, la Ploiești, un accident similar produs pe str. Malu Roșu a băgat în spital o femeie de 53 de ani.

 Primul dintre accidente s-a produs în jurul orei 17.30, pe str. Bucovului din orașul Boldești-Scăeni. Potrivit primelor concluzii ale anchetei Poliției, "un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bucovului din oraș, ar fi accidentat o minoră de 10 ani, care se afla în traversarea părții carosabile".

Se pare, potrivit martorilor, că evenimentul ar fi avut loc în contextul unei traversări neregulamentare, acest aspect urmând să fie stabilit cu certitudine de polițiștii de la Rutieră. 

"În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au menționat, deocamdată, reprezentanții IJP Prahova.

Citiți și: DOUĂ FEMEI, PIETONI, RĂNITE ÎN URMA UNOR ACCIDENTE PRODUSE APROAPE SIMULTAN, ÎN INTERSECȚII DIN PLOIEȘTI

La doar câteva minute după primul apel, o altă sesizare a venit din Ploiești. "În jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident în municipiu. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 77 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Malu Roșu, din direcția Centru către Șoseaua Vestului, ar fi accidentat o femeie de 53 ani, care se afla în traversarea părții carosabile. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a anunțat, cu privire la acest caz, Poliția Prahova.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, darse pare, potrivit unor surse, că de această dată impactul ar fi avut loc pe trecerea de pietoni.

Foto ilustrație

Back To Top