Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărut secăria apel
Categorie: Știri locale
  • O familie din Prahova a cerut ajutorul Poliției pentru a-l găsi pe fiul de 35 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de miercuri, și nu a mai revenit.
  • Update. Bărbatul a fost găsit în cursul zilei de luni.

Bărbatul a fost dat dispărut sâmbătă dimineață.

"Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Comarnic au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, NICUȚ BOGDAN IULIAN, din comuna Secăria, în vârstă de 35 de ani, a plecat voluntar de acasă în ziua de 22 noiembrie a.c. și nu a mai revenit până în prezent" este anunțul transmis de IJP Prahova.

Semnalmente bărbat dispărut

Tânărul are aproximativ 60 de kg, înălțime circa 1,65 m, ochi căprui, constituție atletică, față ovală. Bărbatul prezintă un defect de vorbire și este cunoscut cu probleme psihice.

La momentul plecării, acesta purta cămașă alb-negru, un pulover alb-albastru, o geacă verde închis, iar peste aceasta purta o geacă verde tip camuflaj. Tânărul avea un fes negru cu albastru și era încălțat cu bocanci negri cu inserții galbene.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Citiți și: PRIMELE DETALII DIN ANCHETA PRIVIND DECESUL BĂRBATULUI CĂZUT ÎNTR-O FÂNTÂNĂ, LA VALEA CĂLUGĂREASCĂ

Update. Bărbatul a fost găsit la Florești, a anunțat, luni, IJP Prahova. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

Back To Top