Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

deces fântână valea călugărească
Categorie: Știri locale
  • Poliția a anunțat că a fost deschis dosar penal în cazul morții bărbatului de 42 de ani care și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a căzut într-o fântână, la o adâncime destul de mare.
  • Tragedia s-a petrecut în jurul prânzului, iar victima a fost identificată, anchetatorii aflând că este vorba despre o persoană din județul Botoșani.

"La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că într-o fântână din comuna Valea Călugărească, sat Valea Largă, s-ar afla o persoană căzută.

În baza sesizării, s-a format o echipă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Persoana în cauză a fost extrasă din fântână de către un echipaj de pompieri sosit la fața locului, constatându-se faptul ca este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Botoșani, decedat.

Trupul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Vedeți AICI imagini surprinse la locul tragediei.

Citiți și: SCENE DRAMATICE LA VALEA CĂLUGĂREASCĂ. INTERVENȚIA POMPIERILOR PENTRU EXTRAGEREA UNUI BĂRBAT CĂZUT ÎNTR-O FÂNTÂNĂ, LA 20 DE METRI ADÂNCIME - VIDEO LINK

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal  deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Back To Top