Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tânăru înjunghiat patinoar
Categorie: Știri locale
  • Un conflict izbucnit aseară, în zona de sud a Ploieștiului, a degenerat și s-a încheiat cu rănirea unui tânăr de 20 de ani.
  • Atacatorul nu a fost găsit la locul faptei și este căutat de polițiști.

Tânărul a fost înjunghiat de un necunoscut cu care a intrat în conflict, sâmbătă seară. Incidentul s-a petrecut în zona patinoarului de la Prahova Value Centre.

Citiți și: UN PATINOAR ARTIFICIAL A FOST AMENAJAT ÎN ZONA DE SUD A PLOIEȘTIULUI

"La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată cu un obiect tăietor-înțepător, în zona unui patinoar, din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 20 de ani.

Din primele verificări, a reieșit faptul că între tânărul de 20 de ani, și o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia, tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la fața locului", a informat IJP Prahova.

Citiți și: CRIMĂ ÎN PLOIEȘTI, VINERI SEARĂ. UN BĂRBAT ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ȘI A SUNAT LA POLIȚIE PENTRU A MĂRTURISI FAPTA

Victima a primit primul ajutor la fața locului, fiind transportată ulterior la spital, pentru îngrijiri medicale. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru identificarea, depistarea și luarea măsurilor legale față de persoana bănuită de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Back To Top