Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tânăr înjunghiat la patinoar
Categorie: Știri locale
  • Instanța a admis cererea procurorilor și a emis mandat de arestare preventivă pe numele a trei tineri din Ploiești implicați în cazul bărbatului de 20 de ani atacat sâmbătă seară, în zona patinoarului din zona de sud a municipiului.

În cazul tânărului înjunghiat se fac cercetări pentru tentativă la omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase. Doi ploieșteni minori, în vârstă de 17 ani, și unul de 19 ani, au fost reținuți, luni, în urma unor percheziții derulate în municipiu, iar ieri aceștia au fost plasați în arest preventiv, pentru 30 de zile, printr-o hotărâre a instanței care nu este, însă, definitivă.

Citiți și: SUSPECȚII ÎN CAZUL TÂNĂRULUI ÎNJUNGHIAT ÎN ZONA PATINOARULUI DIN SUDUL PLOIEȘTIULUI, REȚINUȚI DUPĂ O SERIE DE PERCHEZIȚII

În cauză mai sunt anchetați alți doi ploieșteni, în total fiind vorba despre cinci suspecți, cu vârste între 13 și 19 ani.

Foto ilustrație

Back To Top