Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

caz tânăr înjunghiat ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Curtea de Apel Ploiești a anunțat decizia referitoare la contestația depusă de cei trei tineri anchetați pentru tentativă la omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, în cazul agresiunii petrecute pe 2 decembrie, în zona patinoarului de la Ploiești Value Centre.

Doi minori și un băiat de 18 ani, bănuiți că ar fi înjunghiat în acea seară, la patinoar, un tânăr de 20 de ani, au fost reținuți la trei zile după atac și plasați în arest preventiv pe 5 decembrie, în baza unei decizii a Tribunalului Prahova pe care aceștia au contestat-o imediat.

Citiți și: CEI TREI PLOIEȘTENI BĂNUIȚI CĂ AU ÎNJUNGHIAT UN TÂNĂR, LA PATINOAR, AU FOST PLASAȚI ÎN AREST PREVENTIV

Miercuri, Curtea de Apel Ploiești a respins demersul lor, ca fiind nefondat. Hotărârea de ieri a instanței este definitivă. Măsura arestării preventive este valabilă, deocamdată, până pe 3 ianuarie, inlcusiv, dar procurorii au posibilitatea să ceară, tot în instanță, prelungirea acesteia cu încă 30 de zile.

Back To Top