Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elev bătut elie radu
Categorie: Știri locale
  • Un băiat de 16 ani, elev al Liceului „Elie Radu” din Ploiești, a ajuns la spital, miercuri, acuzând stări de rău după ce ar fi fost lovit de un profesor, în timpul orei de curs.

Băiatul, elev în clasa a X-a, ar fi povestit că a făcut o glumă în timpul orei, cu un coleg, iar pentru acest lucru ar fi fost lovit de profesorul de la clasă. Incidentul a ajuns imediat în atenția Poliției. 

„La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că un elev al unei unități de învățământ din municipiu ar fi fost agresat fizic de către un profesor.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat minorul în cauză, în vârsta de 16 ani, elev în clasa a X-a, din verificări reieșind faptul că, într-o oră de curs, acesta ar fi făcut o glumă cu un alt coleg, moment în care ar fi fost lovit în zona spatelui și a capului de către profesorul de la clasă, de 68 de ani.

În urma incidentului, minorul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Poliția, în urma cercetărilor făcute de până acum.

Ancheta continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Potrivit surselor noastre, incidentul ar fi avut loc în incinta Liceului Tehnologic „Elie Radu”.

Back To Top