Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bărbat dat dispărut marius drăgușin
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii cer ajutor pentru localizarea unui bărbat de 36 de ani, din Telega, care a plecat voluntar de la domiciliu, dar nu a mai revenit.

Cazul tânărului dispărut a ajuns joi în atenția autorităților, când tatăl acestuia a reclamat la Poliție că fiul său nu s-a mai întors acasă.

„La data de 22 februarie a.c., polițiștii Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați în mod direct de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său, DRĂGUȘIN MARIUS , în vârstă de 36 de ani, din comuna Telega, a plecat voluntar de la domiciliu său, iar până la ora sesizării nu a revenit”, a transmis IJP Prahova.

Semnalmente bărbat dispărut

Tânărul are aproximativ 175 cm înălțime, cântărește în jur de 70 de kilograme, are constituție atletică, păr scurt, castaniu, ochi căprui. Bprbatul nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării, acesta purta o geacă neagră, pantaloni albaștri și încălțăminte sport.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citiți și: INTERVENȚIE DE URGENȚĂ PE PÂRTIE, LA AZUGA. UN BĂRBAT DE 44 DE ANI A SUFERIT UN STOP CARDIO-RESPIRATOR

Foto: IJP Prahova

Back To Top