Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

psd hidro prahova
Categorie: Știri locale
  • Într-o conferință de presă organizată miercuri de conducerea PSD Prahova, la care au luat parte inclusiv parlamentari și mai mulți primari din județ, președintele organizației, Virgiliu Nanu, a criticat dur Hidro Prahova, operator de apă și canalizare în zeci de localități prahovene.
  • Nanu a reclamat atât numeroase probleme apărute în rețea, cât și tarifele operatorului.

Președintele PSD Prahova spune că Hidro are tarife duble comparativ cu cele ale operatorului din Ploiești, de exemplu, și al doilea cel mai mare tarif din țară. „Le cerem public celor de la Hidro Prahova să justifice tarifele. Pierderile asumate de companie, la ANRSC, sunt de 48%, poate de aici prețul mare”, a declarat președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu. 

La conferință au luat parte și primarii din Vărbilău, Bătrâni, Șoimari, Vadu Săpat și Provița de Jos, care au reclamat tot felul de probleme întâmpinate în relația cu operatorul, de la furnizarea apei după program sau cu presiune redusă până la problemele și avariile din rețea. Virgiliu Nanu spune că, în prezent, patru localități din județ nu au apă curentă, iar multe altele, în afară de cele deja amintite, se confruntă cu tot felul de probleme.

Citiți și: HIDRO PRAHOVA A OPRIT APA ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚ, PENTRU REFACEREA STOCURILOR. APEL CĂTRE ABONAȚI

Reclamațiile vin după ce, în 2022, operatorul, Consiliul Județean Prahova și Ministerul Fondurilor Europene au semnat un contract de finanţare pentru noul master-plan de apă şi canalizare, însemnând investiţii totale de 690 de milioane de euro, din care 85% fonduri europene nerambursabile, în peste 40 de localităţi din judeţ. „Oamenii nu pot accesa fonduri pentru că au fost incluși în acest program. Haideți să fim prahoveni, haideți să ajutăm prahovenii! Indiferent de viziunea politică și de culoarea politică, toți acești cetățeni trebuie ajutați”, a mai transmis președintele PSD Prahova.

 

 

 

 

 

Back To Top