Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

urare de Ziua Fortelor Terestre Romane Baza 2 Logistica Valahia
Categorie: Știri locale

 

• Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre Române, de Sf. Gheorghe, militari ai Bazei 2 Logistică „Valahia” au transmis un mesaj tuturor colegilor din Armata Română.
• La Ploiești, au avut loc un simpozion și o expoziție de machete tematice.

Pe 23 Aprilie, de Ziua Marelui Mucenic Gheorghe, cu ocazia aniversării Zilei Forțelor Terestre Române, militari ai Bazei 2 Logistică „Valahia” au transmis o urare tuturor colegilor din Armata Română.

VIDEO BAZA 2 LOGISTICĂ „VALAHIA” AICI

În aceeași zi, la Cercul Militar din Ploiești, s-a desfășurat un simpozion dedicat memoriei celor care au făcut parte din această categorie de forțe, dar și celor care acționează cu profesionalism în cadrul Forțelor Terestre Române, urmărind dictonul: „Oriunde. Oricând. La datorie”.

CITEȘTE ȘI: FETELE NU SE TEM DE ARMATĂ: CEREMONIE DE DESCHIDEREA A MODULULUI DE PREGĂTIRE MILITARĂ A SOLDAŢILOR GRADAŢI PROFESIONIŞTI LA BAZA 2 LOGISTICĂ „VALAHIA” DIN PLOIEȘTI. FOTO

Ofițeri, subofițeri, maiștri militari și personal civil contractual de la unități din garnizoana Ploiești au participat la această activitate. Cei prezenți au audiat un scurt istoric al acestei categorii de forțe, mesajul șefului Statului Major al Forțelor Terestre Române, general-locotenent Ciprian Marin, precum și pe cel al ministrului Apărării Naționale Angel Tâlvăr.

Ziua Fortelor Terestre 2024 3

La încheierea simpozionului a avut loc un moment emoționant. Colonelul (rtr.) Constantin Chiper, fost vicepreședinte și președinte al asociației „Cultul Eroilor” Filiala Prahova, a primit din partea asociației culturale „București – Chișinău” o distincție de onoare în semn de recunoștință pentru eforturile sale întreprinse în sprijinul construcției și refacerii monumentelor dedicate militarilor români căzuți pe pământurile Basarabiei în cea de-a doua conflagrație mondială.

Ziua Fortelor Terestre 2024 1
Colonelul (rtr.) Chiper a ținut să mulțumească celor prezenți pentru aprecierea arătată și a menționat că pentru eliberarea Basarabiei la începutul celui de- al Doilea Război Mondial au căzut la datorie foarte mulți militari români aparținând Forțelor Terestre și i-a îndemnat pe cei prezenți să-și ia familiile și prietenii și să facă pelerinaje la cimitirele și monumentele dedicate ostașilor români în Basarabia pentru a nu ne uita istoria.

După încheierea simpozionului, militarii prezenți au putut admira o expoziție de machete realizate de un militar rezervist, pasionat de tehnica aflată în dotarea Forțelor Terestre Române, precum și o expoziție de carte tematică, dedicată acestei sărbători, a consemnat Cătălina Vlădescu, pentru Baza 2 Logistică „Valahia”.

Ziua Fortelor Terestre 2024 2

La mulți ani militarilor din Forțele Terestre Române!

Foto: Baza 2 Logistică „Valahia”/ Facebook

CITEȘTE ȘI: ÎN PRIMA ZI DE AUGUST, BAZA 2 LOGISTICĂ „VALAHIA” A ÎMPLINIT 21 DE ANI DE FUNCȚIONARE

Back To Top