Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident mortal călugăreni
Categorie: Știri locale
  • Cinci echipaje ale ISU Prahova intervin, sâmbătă seară, în urma unui eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane.
  • În mașinile implicate se afla și un minor.

Potrivit ISU Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane. Impactul s-a produs pe un drum județean, la Valea Scheilor, în comuna Călugăreni.

„Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și 2 echipaje SMURD.

În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și cei 7 ocupanți ai acestora, printre care se numără și un minor.

Din nefericire, unul dintre adulții implicați în accident prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. Celelalte persoane implicate sunt conștiente, evaluate medical la fața locului”, a menționat sursa citată.

Citiți și: DOUĂ VICTIME AU FOST TRANSPORTATE LA SPITAL. TRAFIC BLOCAT PE DN1 BĂRCĂNEȘTI SPRE BUCUREȘTI ÎN URMA UNUI ACCIDENT CU 6 AUTOTURISME ȘI UN CAMION FOTO

Accidentul a avut loc pe DJ102R.

 Update. O FEMEIE A MURIT ȘI DOUĂ PERSOANE AU FOST RĂNITE ÎN URMA IMPACTULUI

Foto: ISU Prahova

Back To Top