Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident mortal vadu sapat
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii anchetează împrejurările și cauzele accidentului de aseară, de pe DJ102R, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicați doi șoferi, de 25 și 26 de ani.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat, din păcate, decesul unei femei de 44 de ani și vătămarea corporală a conducătorului auto de 26 de ani și a unei femei de de 51 de ani”, a mai menționat IJP Prahova.

Accidentul s-a produs în zona satului valea Scheilor, pe drumul spre Vadu Săpat.

Citiți și: ACCIDENT MORTAL PE UN DRUM JUDEȚEAN, ÎN ZONA CĂLUGĂRENI - VADU SĂPAT

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și respectiv vătămare corporală din culpă”, a mai menționat Poliția, după primele cercetări la fața locului.

Foto: ISU Prahova

Back To Top