Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

medalii caragiale mgscup belgrad 2024
Categorie: Știri locale
  • Elevii de la „Caragiale” încep vacanța cu o nouă performanță.
  • Cei patru componenți ai lotului de juniori înscris la ediția din acest an a Mathematical Grammar School Cup - Belgrad (Serbia) au obținut nu mai puțin de opt medalii, dar și cupa concursului.

Elevii de la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Ploiești, pregătiți și în cadrul Centrului Județean de Excelență Prahova, au încheiat concursul de la Belgrad cu un rezultat impresionant: trei medalii de aur, trei de argint și două de bronz.

Echipa care a reprezentat Prahova a fost formată din Ruxandra Vasilescu, clasa a VIII-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", Ploiești; Briana Bucur, clasa a VII-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", Ploiești; Radu Biclineru, clasa a VII-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", Ploiești; Luca Georgescu clasa a VII-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", Ploiești.

Premiile obținute de juniorii echipei inf(O)1, la MGSCup 2024:

Ruxandra Vasilescu

Medalie de argint - informatică

Briana Bucur

Medalie de aur - informatică

Medalie de bronz - matematică

Radu Biclineru

Medalie de aur - informatică

Medalie de argint - fizică

Luca Georgescu

Medalie aur- matematică

Medalie de argint - fizică

Medalie bronz - informatică

Citiți și: REZULTAT EXCEPȚIONAL PENTRU ECHIPA INFO(1), DE LA CNILC PLOIEȘTI, LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE INFORMATICĂ

„Felicitări și succes pe mai departe! Ați fost nemaipomeniți! Veți avea mult de muncă, dar rezultatele nu vor întârzia să apară”, le-a transmis prof. Dana Lica, coordonatorul echipei și al Centrului Județean de Excelență Prahova.

Juniorii înscriși la MGSCup 2024 au fost pregătiți, la disciplinele de concurs, de Dana Lica, Loredana Țaga, Claudia Mușat și Laurenția Stănescu.

Citiți și: OPT MEDALII PENTRU ELEVII PRAHOVENI, LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE FIZICĂ

Foto: Facebook/ Dana Lica

 

Back To Top