Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ziua Forțelor Aeriene Române eveniment bucegi
Categorie: Știri locale
  • Forțele Aeriene Române vor marca, anul acesta, ziua dedicată anual, printr-un eveniment tip „spotter day”, organizat în premieră cu un astfel de prilej.
  • Avioane militare vor survola Valea Prahovei și Bucegii, acțiunea fiind un prilej extraordinar pentru pasionații de fotografie și aeronautică să surprindă cadre inedite cu aeronavele.

Ziua Forțelor Aeriene va fi celebrată, anul acesta, printr-un eveniment tip „spotter day” care va fi organizat în avans de Forțele Aeriene, pe Valea Prahovei. Acțiunea va avea loc pe 10 iulie, în funcţie de condiţiile meteorologice (rezervă, 11 iulie), începând cu ora 09.00, la monumentul Crucea Eroilor de pe Vârful Caraiman.

„Activitatea presupune survolul Văii Prahova și monumentului Crucea Eroilor cu aeronave militare aparţinând Forţelor Aeriene Române: F-16 Fighting Falcon, C-130 Hercules, C-27J Spartan, IAK-52, IAR-330 și IAR-99 dar și S-70 BlackHawk aparţinând Ministerului Afacerilor Interne și aeronave Extra 300 aparținând Aeroclubului României.

În cadrul evenimentului sunt așteptați la monumentul Crucea Eroilor de pe Vârful Caraiman spotterii și reprezentanții mass-media care doresc să participe, fără a fi necesară o acreditare prealabilă.

Activitatea reprezintă o oportunitate unică atât pentru Forțele Aeriene Române, cât și pentru toți participanții, fiind pentru prima dată organizat un astfel de eveniment”, au subliniat organizatorii.

Citiți și: FETELE NU SE TEM DE ARMATĂ: CEREMONIE DE DESCHIDEREA A MODULULUI DE PREGĂTIRE MILITARĂ A SOLDAŢILOR GRADAŢI PROFESIONIŞTI LA BAZA 2 LOGISTICĂ „VALAHIA” DIN PLOIEȘTI

Ziua Aviaţiei Române şi a Forțelor Aeriene este sărbătorită, în fiecare an, la 20 iulie, când este prăznuit Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al piloților.

Back To Top